HOME Overzicht

  • Facebook
  • Linkedin

Wie zijn wij

Van Geffen schilders & afwerkingsbedrijf is in 2011 opgericht door Jeroen van Geffen, die inmiddels ruim 16 jaar ervaring in het schildersvak heeft. Bij zijn eerste werkgever leerde hij de fijne kneepjes van het vak en behaalde Jeroen zijn vakdiploma’s aspirant en gezel schilderen. Daarna rondde hij de opleiding MBO Management en Organisatie af.

Vervolgens is Jeroen werkzaam geweest als schilder/stukadoor bij twee andere bedrijven en heeft in diverse disciplines met betrekking tot wandafwerking opdrachten uitgevoerd. De laatste 5 jaar bekleedde hij de functie van projectleider.

Jeroen heeft diverse projecten voor woningbouwcorporaties, ziekenhuizen, scholen en aannemers begeleid. In 2011 besloot Jeroen voor zichzelf te beginnen. Hij heeft een vast team van zelfstandige professionals om zich heen gevormd.


Professioneel advies
Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Als erkend schildersbedrijf bekijkt Jeroen van Geffen samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengt hij een professioneel advies en offerte uit.

.................................................................

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Van Geffen
Schilders & Afwerkingsbedrijf

Phillips Vingboonsstraat 36
5041 GG Tilburg
E. info@vangeffenschilderwerken.nl

T. 06 - 21 28 19 47