Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag verricht wonderen voor uw keuken en woon-, slaap- of badkamer. Maar binnenschilderwerk is er niet alleen voor de verfraaiing van uw interieur. Het dient ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk effect heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Watergedragen verf
Wij werken volgens de normen van de Arbodienst voor gebruik van binnenschilderverf. De nieuwe generatie binnen-schilderverven is op basis van watergedragen grondstoffen. Als schilderprofessionals zijn we verplicht om deze verfsoorten te gebruiken.

Wandafwerkingen
Naast het gebruik van muurverf kunt u voor wandafwerkingen uiteraard ook kiezen voor behang, glasweefsel, spuit- en stucwerk en decoratieve afwerkingen zoals marmer- en houtimitaties.

Opgeruimd
De overlast van het binnenschilderwerk in bewoonde huizen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn, proberen wij tot een minimum te beperken. Aan het eind van onze werkdag zorgen we dat de werkplek netjes is opgeruimd.


Professioneel advies
Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Als erkend schildersbedrijf bekijkt Jeroen van Geffen samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengt hij een professioneel advies en offerte uit.

.................................................................

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Van Geffen
Schilders & Afwerkingsbedrijf

Phillips Vingboonsstraat 36
5041 GG Tilburg
E. info@vangeffenschilderwerken.nl

T. 06 - 21 28 19 47