Buitenschilderwerk

Goed schilderwerk zorgt ervoor dat houten materialen langer mee gaan. Als uw woning, tuinhuisje of poort regelmatig aan de buitenkant geschilderd wordt, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over bijvoorbeeld houtrot. Buitenschilderwerk is ongeveer eens per vijf jaar toe aan een nieuwe lik verf. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor om een schilder in te schakelen. Daarnaast zorgt buitenschilderwerk voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Als erkend schildersbedrijf bekijkt Jeroen van Geffen samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengt hij een professioneel advies en een offerte uit.


Professioneel advies
Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Als erkend schildersbedrijf bekijkt Jeroen van Geffen samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengt hij een professioneel advies en offerte uit.

.................................................................

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Van Geffen
Schilders & Afwerkingsbedrijf

Phillips Vingboonsstraat 36
5041 GG Tilburg
E. info@vangeffenschilderwerken.nl

T. 06 - 21 28 19 47